lunes, 27 de diciembre de 2010

XII San Silvestre a Riudellots

Diumenge 26 de Desembre el Centre Excursionista Jonquerenc va particpar a la XIIena San Silvestre de Riudellots de la Selva, organitzada per l’ACE Riudellots, amb una participació molt bona de 752 corredors/es a la cursa senior, i 126 a les dues curses infantils (una primera de 500 m de recorregut fins a 8 anys, i de 1.000 m de 9 a 12 anys).


A les 11 de matí es va iniciar la cursa senior, en la que el guanyador de l’any passat va trigar 22 min i 39 segons a recorre els 7000 metres del recorregut i arribar primer un any més. La climatología ha estat molt bona fins al Km 5 on s’ha notat una mica la tramuntana i els participants han hagut de relantitzar el seu ritme.

Classificació corredors i corredora CEJ:

Class.                Nom                                                    Temps                 Ritme per Km

   18      José Antonio Moreno Salazar                        24min 42 seg                  3:32

   40      José Manuel Garrote Arjona                          26min 03 seg                  3:44

  125     Josep Penalva Solà                                        29min 05 seg                  4:10

  190     Jaume Ricart Sánchez                                     30min 46 seg                  4:24

  191     Jordi Picornell Mach                                       30min 48 seg                  4:24

  426      Jéssica Garrote Arjona                                   38min 01 seg                  5:26



Web de la cursa:

https://sites.google.com/site/atletismeriudellots/

Classificació general:

https://docs.google.com/viewer?a=v&pid=sites&srcid=ZGVmYXVsdGRvbWFpbnxhdGxldGlzbWVyaXVkZWxsb3RzfGd4OjdhODI3NWNkYjNhMzQ4Mjg&pli=1
Més fotos a "más información"

III Marxa solidària IES de Vilafant

Diumenge 19 de Decembre es va celebrar a Vilafant la III marxa IES de Vilafant, organitzada pel Institut de Vilafant, amb un recorregut de 10900 metres, a la que van participar en Carlos Plana, Jaume Ricart, i en Paco Vera. El 100% de la inscripció anava destinat a la Marató de TV3.
Fotos a más información













domingo, 19 de diciembre de 2010

SEGONA CURSA RUN RUN LA VALL DEL TERRI

            Diumenge 12 de decembre es va celebrar a Cornellà de Terri la 2ona cursa Run Run la Vall del Terri, amb una participació de 283 atletes, una distància de 10000 metres, i un desnivell acumulat de 1500 metres, en la que van participar per part del CEJ:

JOSE MANUEL GARROTE                   13é classificat amb un temps de 38min 17seg.


JORDI PICORNELL MARCH                100é classificat amb un temps de 47min 12seg.

Classificació general:

http://cornelladelterri.org/admin/img_editor/file/Classificacions%20RUN%20RUN%202010.pdf

SORTIDA DEL CEJ A PUIGNEULÒS I AL FAIG AJAGUT

             Diumenge 12 de desembre es va realitzar una nova excursió organitzada pel Centre Excursionista Jonquerenc. A la sortida hi van participar uns 40 membres de l'entitat que van gaudir dun dia soleiat, però també fred i força ventilat. A la pujada i arribada al Puigneulós es va aprofitar per deixar-hi el pessebre, un petit naixement que com és habitual en aquestes dates, totes les entitats alpines tenen per costum deixar en els cims més emblemàtics del Pirineu. La diada també va servir per fer una visita al "Faig Ajagut", un dels sis arbres monumentals de la Jonquera. Els participants a l'excursió van aprofitar per fer-se dues fotografies de grup, una als peus de la Torre d'en Manel i una altra a l'ombra del Faig Ajagut, a la carena de l'Albera. Des de dalt el cim del Puigneulós els participants van poder gaudir d'unes vistes excepcionals sobre els Pirineus més orientals, incloent el massís de Madres, el Canigó, la zona de Costabona i Ull de Ter, així com magnífiques vistes sobre les planes de l'Empordà, Rosselló i la zona del Cap de Creus i mar mediterrani, gràcies precisament a la ventilació de les bromes i calitjes per part d'un vent d'orientació agregalada.

MES FOTOS:

viernes, 17 de diciembre de 2010

CURSA A PORQUERES 2010

El passat diumenge 8 de desembre es va disputar a la localitat de Porqueres, una cursa popular de 7200 metres,amb una participació de 333 corredors / es, entre els quals hi havia en Jordi Picornell (121 classificació general) i Jessica Garrote (262 a la general ) representant el Centre Excursionista Jonquerenc, dels 7 euros que costava la inscripció un es destinava a la Fundació Autisme Mas Casadevall.

Classificació general:

http://www.esportsporqueres.com/index.php?page=CLASSIFICACI%D3+CURSA

domingo, 5 de diciembre de 2010

MARATÓ SAN SEBASTIAN 2011

El passat 28 de novembre, el Centre Excursionista Jonquerenc va participar en la Marató de Sant Sebastian, una de les proves més emblemàtiques a nivell estatal, representat per Carlos Plana Olivet , amb un temps de 3 hores 17 minuts i 28 segons, que no va poder fer una de les seves millors curses, suposo que pel fet que durant tota la prova el termòmetre va fregar els zero graus, i la pluja encara que en molt poca quantitat va fer aparició en algunes zones. Allà es va trobar al Figuerenc Artur Roig un habitual en aquest món de les curses populars, i que amb un “tempaç” de 2 hores 32 minuts i 32 segons es va plantar en línia de meta en la 20ena posició. En total van arribar a meta 2.432 corredors / es.

Classificació general:
http://www.maratondonostia.com/maratondonostia/resultados/archivos/clasificaciones_maraton_2010.xls

Vídeo: