lunes, 28 de marzo de 2011

CURSA DE SANT JOSEP 2011

El passat diumenge 27 de març es va disputar la 2a edició de la Cursa de Sant Josep a la localitat de Figueres, amb una participació de 337 corredors / es, i una distància de 10.000 metres, pels carrers de Figueres. La sortida va ser a la Rambla, i l'arribada a la Plaça Triangular. Per part del Centre Excursionista Jonquerenc van participar Carles Plana Olivet (37 min i 52 seg) que va quedar el 16 é en la classificació general, i va pujar al calaix com 2on en categoria de veterà, Francisco Vera Becerra (41 min i 55 seg) 55 é classificació general i 9é en veterans, i que després d'un interval d'un any més o menys tornava a lluir la samarreta del "Centre" (Benvingut de nou Paquito), i Jaume Ricart Sánchez (44 min i 42 seg) 90 é de la general i 11 é en categoria júnior, que poc a poc es va fent forat de darrere cap endavant (no vull pressionar, jejeje).

Classificació general a:

Web de la cursa:
Traducido al Castellano en:

viernes, 11 de marzo de 2011

MARATÓ DE BARCELONA 2011

El passat diumenge 6 de març es va disputar la 33 ª Marató de Barcelona, en la qual el kenyà Levi Omari Matebo de 22 anys i només tres maratons disputades, va fer la quarta millor marca de l'any, 2 hores 7 minuts i 31 segons, baixant el seu propi rècord en més de 4 minuts, es va quedar a un segon (qui diu que un segon no és res), de guanyar els 5000 €, que estan reservats a l'atleta que bat el rècord de la prova. Per fer-se una idea del ritme al que anava, només cal veure el temps que va invertir en fer la primera meitat de la prova, 1 hora 2min i 59segons, marca que molts atletes professionals no tenen.

La prova va ser un èxit a tots els nivells: molt bon temps, organització perfecta com cada any, i una participació que va en augment any rere any, amb un total de15.075 atletes inscrits (un 45% estrangers), dels que van sortir 13.062, i van arribar 12.468. Una dada: 625 van trigar menys de 3 hores en fer els 42 km i 195 metres.

Per part del Centre Excursionista Jonquerenc van participar: Carles Plana Olivet 750 de la general amb un temps de 3 hores 2 minuts i 38 segons, es va quedar a les portes de la barrera psicològica de les 3 hores (ho aconseguirà), José Manuel Garrote Arjona 1089 de la general amb un temps de 3 hores 8 minuts i 58 segons, aquest any arribava sense poder haver entrenat bé a causa d'una lesió, i el gran triomfador Jordi Picornell Mach 6843 de la general amb un temps de 3 hores 53 minuts i 50 segons, que polveritzava el seu registre de l'any passat baixant-lo en més de 40 minuts. Felicitats a tots.