jueves, 23 de enero de 2014

La Romeufontaine 2014

El dia 19/01/2014 es va celebrar la Romeufontaine (trail de Fontromeu) a la localitat francesa de Fontromeu.

Hi havia tres modalitats, una cursa de 12 Km., una altre de 25 Km. i una de 40 Km.

La cursa de 40 Km. passava per pistes d'esquí nòrdic i per alguna de les pistes d'esquí de Fontromeu.

Els corredors de la CEJ que es vam adreçar fins a Fontromeu el dissabte a la tarda, vam ser rebuts per una intensa nevada que va deixar tot el recorregut de la cursa ple de neu, endurint la cursa i transformant el recorregut en un únic color, el blanc, regalant-nos moments màgics mentre corríem.

Vam participar a la cursa de 40 Km. en José Garrote el 20 amb un temps de 5:36:38, en Josep Penalva el 85 amb un temps de 6:53:56 i en Jordi Picornell el 213 amb un temps de 8:53:55.

Classificació general:

Mitja Marató de Muntanya de Llança

El passat dia 19/01/2014 va tenir lloc la 4 Mitja Marató de muntanya de Llança, amb la participació  de més de  500 corredors.

Aquest any amb la modificació d'algun tram la cursa va ser més dura tot i que continua sent una mitja ràpida i molt intensa, que trancorre per un indret màgic.

Per part del CEJ van participar José A.  Moreno, el 19 amb 2:00:45, Carlos Plana, el 29 amb 2:03:40, Sergi Crespo el 86 amb 2:17:56, Alberto Santos el 90 amb 2:18:29 i l'Ariel German Décima el 131 amb 2:26:01.

Enhorabona nois!!!!!!!

lunes, 6 de enero de 2014

IX Sant Silvestre Cadaqués

El dia 31 de desembre, va tenir lloc com és habitual la novena edició de la Sant Silvestre de Cadaqués, amb uns 300 corredors.

Gran part dels corredors del Centre ens vam desplaçar fins aquesta localitat per tal de fer el que més ens agrada córrer i fer-ho el darrer dia de l'any.

A la cursa ens vam trobar a més jonquerencs que també van anar fins a Cadaqués per córrer els 10 Km.

A destacar que el segon i tercer classificats van ser jonquerencs i que les dues filles d'en Jordi Garrote van fer els 10 Km. amb bicicleta acompanyades pel seu pare!!!!